1. HABERLER

  2. ÜMMET COĞRAFYASI

  3. İRAN

  4. Pezeşkiyan ve Arakçi Tahran'daki gösterilere katıldı
Pezeşkiyan ve Arakçi Tahran'daki gösterilere katıldı

Pezeşkiyan ve Arakçi Tahran'daki gösterilere katıldı

Tahran'da "İslam Cumhuriyeti Günü" dolayısıyla meydanlarda toplanan kalabalıklara İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile Dışişleri Bakanı Arakçi de katıldı. Gösteriler sırasında gazetecilere açıklamada bulunan Arakçi, halkın yoğun katılımına dikkat çekerek, "B

A+A-

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, başkent Tahran'da düzenlenen İslam Cumhuriyeti Günü kutlamalarına katıldı.

Tahran halkı hem yönetime destek olmak hem de İslam Cumhuriyeti Günü'nü kutlamaları için kentin önemli meydanlarında toplandı.

Özellikle İnkılab Meydanı'nda toplanan başkent sakinleri, ellerinde İran bayrakları ile İslam Cumhuriyeti Günü’nü kutlarken haydut ABD ve Siyonist terör çetesi aleyhine sloganlar attı.

"MORAL ALMAK İÇİN GELDİM"

Gösteriler sırasında gazetecilere açıklamada bulunan Arakçi, halkın yoğun katılımına dikkat çekerek, "Buraya moral almak için geldim. Bu insanları görmek gerçekten herkese büyük bir moral veriyor. Ben de bu halkın bir parçası olarak aralarına katılarak hem moral almak hem de bu birlik ve toplumsal dayanışmadan keyif almak istedim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.