CNN: İsrail'in Güney Lübnan'daki Kara Savaşı Çıkmaza Girdi

.

Amerikan medya organı, İsrail ile Hizbullah arasındaki savaşın kazanılmasının kolay olmayacağını kabul etti.

Amerikan yayın organı CNN, bugün yayınladığı bir raporda, İsrail'in Hizbullah'a karşı son savaşının çıkmaza girdiğini, çünkü sınırdaki şiddetli çatışmaların bu savaşta zaferin asla kolay olmayacağını gösterdiğini belirtti.

Raporda, Hizbullah'ın direniş düzeyinin birçok gözlemciyi şaşırttığı ifade edildi.

Bu Amerikan medyası, "şu anda birçok İsrailli askerin Lübnan'da savaştığını ve dağlık arazinin İsrail'in operasyonlarını zorlaştırdığını" da ekledi.

Bir Siyonist askerin sözlerine atıfta bulunan medya, savaşın İsrail'in kuzey sınırındaki durumunun, Gazze'dekiyle tamamen farklı olduğunu bildirdi.

Hizbullah'ın roket ve füze saldırılarının işgal altındaki toprakların derinliklerine, özellikle Hayfa, Nahariye, Safed ve Akka'ya yönelmesiyle, işgalci ordunun zorlu bir sınavla karşı karşıya kaldığı belirtilirken, Hizbullah Hareketi'nin de komutanları ve yetkilileri aracılığıyla, savaşçılarının işgalcilere karşı ceza verme konusunda hazır olduğunu sıkça duyurduğu ifade edildi.

Dünya Haberleri

Güney Kore ile 4 anlaşma imzalandı
ABD'de özel bir jet yerleşim bölgesine düştü: 9 ölü!
Dünyayı sarsacak iddia: Netanyahu, Trump'ı nükleer saldırıya zorluyor
Kremlin: Zelenskiy ararsa Putin telefonu açacak
ABD basını: Arabulucu heyet bugün Katar'da İranlı yetkililerle görüşecek