
Amasız ve Fakatsız Taraf Olunan Zamanlar/Ufkumuz Editöryal
Batı dünyasına tetikçilik yapan Siyonist çetenin yönettiği terör devleti, bir buçuk yıldır İslam beldelerine saldırı başlatmış, Gazze ile başladığı saldırganlığını Lübnan, Suriye, Yemen ve en son da İran’a taşımıştır.
Bazı zaman ve bazı olaylarda bir tarafın yanında olmak için bin defa hesap yapmak gerekebilir lakin bazı zaman ve bazı hadiseler var ki bir tarafın yanında yer almak için zaman itlaf etmeden, bir dakika bile tereddüt göstermeden taraf olmak icap eder.
Yer kürenin herhangi bir yerinde Müslüman bir birey, Müslüman bir grup, Müslüman bir topluluk veya Müslüman bir belde haksız yere gayri müslimlerin/küffarın saldırısına uğrarsa, Müslüman bireyin, grubun, topluluğun veya beldenin tarafında amasız ve fakatsız yer almak fıkhi, ahlaki ve akli bir sorumluluktur.
Batı dünyasına tetikçilik yapan Siyonist çetenin yönettiği terör devleti, bir buçuk yıldır İslam beldelerine saldırı başlatmış, Gazze ile başladığı saldırganlığını Lübnan, Suriye, Yemen ve en son da İran’a taşımıştır.
Her geçen gün büyüyen bu tehdit ve tehlike karşısında dünya Müslümanlarının, İslami organizasyonların ve bütün İslam ülkelerinin kendi aralarındaki ihtilaf ve sorunlarını dondurarak hudutsuz bir şekilde haddi aşan bu terörist çeteye ve arkasındaki küfür dünyasına karşı saldırıya uğrayan Müslümanların ve İslam beldelerinin yanında gücünün yettiği oranda durması ve taraf olması hem şer’i bir görevdir hem de herkes için hayati bir önem taşımaktadır.
Dünya Müslümanlarına ve İslam ülkelerine çağrımız şudur:
Küffar tarafından bertaraf edilmeden fikren ve fiilen Müslümanlardan yana taraf olmalıyız.
Ufkumuz Editöryal
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.