1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Trump-Putin zirvesi iptal edildi
Trump-Putin zirvesi iptal edildi

Trump-Putin zirvesi iptal edildi

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yakın bir zamanda zirve gerçekleşmesi beklenmediğini söyledi. Trump, Putin ile Budapeşte'de görüşme planı olduğunu açıklamıştı.

A+A-

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yakın gelecekte bir zirve yapılmasının beklenmediğini açıkladı.

Beyaz Saray'dan bir yetkili, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de iki hafta içinde yapılması beklenen Trump-Putin zirvesine ilişkin Anadolu Ajansı muhabirine yazılı açıklamada bulundu.

ABD'li yetkili, "Dışişleri Bakanı (Marco) Rubio ve Rusya Dışişleri Bakanı (Sergey) Lavrov verimli bir görüşme gerçekleştirdi. İki bakan arasında ek bir yüz yüze görüşme gerekli olmayacak ve Başkan Trump'ın yakın gelecekte Devlet Başkanı Putin ile bir görüşmesi planlanmamaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.