1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İsrailli Esir: Netanyahu Yalan Söylüyor, Bizi Öldürmek İstiyor
İsrailli Esir: Netanyahu Yalan Söylüyor, Bizi Öldürmek İstiyor

İsrailli Esir: Netanyahu Yalan Söylüyor, Bizi Öldürmek İstiyor

Kudüs Tugayları tarafından gözaltına alınan Siyonist esir Aleksandr Turbanov'un mesajı paylaşıldı.

A+A-

Siyonist İsrail hükümetine tepki gösteren Turbanov, “Hükümet, Netanyahu ve güvenlik güçleri size yalan söylüyor. Bizi geri getirmek için saldırılar düzenliyorlar. Ama pratikte bizi öldürmeye çalışıyorlar. Bizi canlı geri getirmenin bedelini ödemek istemiyorlar. Cesetlerimizi geri istiyorlar. Bu onlar için çok daha ucuz, çok daha kârlı” ifadelerinde bulundu.

Protestoların artmasını ve hükümetin değişmesini isteyen İsrailli esir şu şekilde konuştu:

"Benim adım Alexander Trupanov. Sizler için bir mesaj iletmek istiyorum.

Öncelikle iyi olduğumu ve sağlıklı olduğumu söylemek istiyorum.

Siyonist İsrail ordusu ve hava kuvvetlerinin bombalarına rağmen Tanrıya şükür ki bugün sizin önünüzde konuşabiliyorum ve aktivistlere teşekkür ediyorum.

Şimdi size gerçeği söylemek istiyorum. Hükümet, Netanyahu ve güvenlik güçleri size yalan söylüyor. Bizi sözde geri getirmek için saldırılar düzenliyorlar. Ama pratikte bizi öldürmeye çalışıyorlar. Bizi canlı geri getirmenin bedelini ödemek istemiyorlar. Cesetlerimizi geri istiyorlar. Bu onlar için çok daha ucuz, çok daha kârlı.

İşte bu yüzden size, yani protestoculara çağrıda bulunuyorum. Lütfen protesto edin, sesinizi çıkarın, hükümete baskı yapın. İsrail'in vurduğu bir sonraki kişi olmak istemiyorum. Gazze'de kaç esirin hava kuvvetleri ve askeri güçlerin bombalamalarıyla öldürüldüğünü tam olarak biliyorsunuz. Lütfen sıradaki ben olmayayım. Eve sağ salim dönmeme ve kaçırılan herkese yardım edin.

Vatandaşının hayatına değer vermeyen bir hükümet ve liderlik var olmayı hak etmiyor. Sizden, İsrail vatandaşlarından ve protestoculardan baskı yapmaya devam etmenizi rica ediyorum.

Yeni bir hükümet bir an önce kurulmalı. Bizi canlı olarak geri getirmenin tek yolu ve tek çözümü ateşkesi kabul etmek ve saldırıları durdurmak.

Siz protestocuları El Cezire'yi izlemeye çağırıyorum Netanyahu bunu duyduğu için İsrail'de yayın yapmasını engelledi. Mesajımı tüm ülkeye yayın.

Hükümet ve bakanlıkları önünde, savunma bakanlıkları ile Knesset önünde seslerimizi duyurun. Bir anlaşmaya varmaları için onlara baskı yapın.

Annemin, babamın, kız arkadaşımın yanına gitmek istiyorum. Bir zamanlar sahip olduğum hayata devam etmek istiyorum.

Yaptığım tek şey yanlış zamanda yanlış yerde olmaktı.

Netanyahu, sorumluluğu üstlen, bizi eve getir!

Ve siz protestoculara söylüyorum, başarısız olan hükümet bizi kurtarmaması benim ve diğer esirlerin hayatlarını gasp etmektir.

Öyle bir tepki gösterin ki bizi sağ salim evimize getirsinler.

Anne ve baba, size hitap etmek istiyorum. Şu anda iyi durumdayım, sağlıklıyım, bana iyi bakılıyor, bana iyi davranılıyor. Ama şimdi bile durum net olmadığı için en kötü bir durum olursa lütfen yaşamaya devam edin, iyimser kalın. Kendinize iyi bakın ve ne olursa olsun hayata devam edin."

haber 7

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.