1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. İspanya’dan Gazze Mesajı: Barış İçin Asker Göndermeye Hazırız
İspanya’dan Gazze Mesajı: Barış İçin Asker Göndermeye Hazırız

İspanya’dan Gazze Mesajı: Barış İçin Asker Göndermeye Hazırız

.

A+A-

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik süren katliamlarına ilişkin Filistin’e destek vermekten çekinmeyen ve İsrail’i “soykırımcı devlet” olarak tanımlayan İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, “Fırsat doğduğunda, barışı tesis etme vazifesini nasıl ilerletebileceğimizi gördüğümüzde Filistin’e barış gücü göndermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Gazze’yi unutmadıklarını vurgulayarak uygun şartlar oluştuğunda Filistin’e barış gücü göndermeye hazır olduklarını açıkladı.

 Sanchez, İspanya’nın Filistin’de barış ve umudun yeniden inşasında aktif rol alacağını belirtirken, İsrail’e yönelik eleştirel tutumunu ve askeri ambargoyu sürdürdüklerini ifade etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.