1. HABERLER

  2. KÜRDİSTAN

  3. ENKS Sözcüsü Yusif: Şam'a gidecek komiteyi oluşturmak için toplanacağız
ENKS Sözcüsü Yusif: Şam'a gidecek komiteyi oluşturmak için toplanacağız

ENKS Sözcüsü Yusif: Şam'a gidecek komiteyi oluşturmak için toplanacağız

.

A+A-

 Şam iktidarıyla müzakereleri yürütecek komitenin henüz oluşturulmadığını belirten ENKS Sözcüsü Feysel Yusif, komitenin oluşturulması için ileriki bir zamanda bir araya geleceklerini söyledi.

Suriye Kürt Ulusal Konseyi (ENKS) Sözcüsü Feysel Yusif, “Rojava Kürt Birliği ve Ortak Tutum Konferansı’” sonrası atılan adımlara ve konferansta, Şam iktidarıyla görüşmelerde bulunmak üzere heyet oluşturulması kararının hayata geçirilmesine ilişkin konuştu.

ANHA’ya demeç veren Yusif, konferansta dile getirilen konuları detaylandırmak için yapılması planlanan toplantının tarihini henüz belirlemediklerini ve ileri bir tarihte gerçekleştirileceğini söyledi.

Yusif, Şam'a gidip Şam iktidarıyla müzakereleri yürütecek komiteyi henüz oluşturmadıklarını belirterek, “Görüş ve öneriler var ancak bu görüş ve öneriler hakkında henüz nihai karar verilmedi” dedi.

rudaw

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.