1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ege Denizi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem

AFAD verilerine göre, saat 03.08’de merkez üssü Ege Denizi açıklarında 4.6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yerin 8.73 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntının ardından ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı.

A+A-

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, bu sabaha karşı Ege Denizi açıklarında orta şiddette bir deprem meydana geldi. Saat 03.08’de kaydedilen sarsıntı, ilk belirlemelere göre Türkiye kıyılarında herhangi bir hasara veya olumsuz duruma yol açmadı.

AFAD’dan yapılan açıklamaya göre depremin büyüklüğü 4.6 olarak ölçüldü. Sarsıntının merkez üssü Ege Denizi açıklarında yer alırken, derinliği ise 8.73 kilometre olarak kaydedildi.

Bölgede hissedilen deprem sonrasında, yetkililer hızla tarama çalışmalarını başlattı

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.