1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP, tüm belediye başkanlarını Ankara'ya çağırdı
CHP, tüm belediye başkanlarını Ankara'ya çağırdı

CHP, tüm belediye başkanlarını Ankara'ya çağırdı

.

A+A-

Türkiye'nin ana muhalefet partisi CHP, belediyelerine yönelik operasyonların ardından tüm belediye başkanlarını 10 Temmuz Perşembe günü Ankara'ya çağırdı.

CHP Genel Merkezi'nde saat 10.00'da gerçekleştirilecek toplantıda, parti yöneticileri CHP'li belediyelere düzenlenen operasyonlara ilişkin durum değerlendirmesi yapacak ve belediye başkanlarından görüş alacak.

Bu gelişme, CHP'li belediyelere yönelik operasyonların ardından partinin krize müdahale stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor. Parti daha önce 81 il başkanını Ankara'da toplamış, akşam saatlerinde de tüm milletvekilleriyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında kapalı grup toplantısı düzenlemişti.

Perşembe günü yapılacak belediye başkanları toplantısında, partinin yerel yönetim politikalarına yönelik gelişmelerin ele alınması ve önümüzdeki süreçte izlenecek stratejinin belirlenmesi bekleniyor.

CHP'nin bu hamlesi, Türkiye'deki siyasi atmosferdeki son gelişmelerin yerel yönetim düzeyindeki yansımaları açısından dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.