Yolcu otobüsü uçuruma yuvarlandı: 15 ölü, 16 yaralı

.

 Sri Lanka'da yolcu otobüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 15 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi yaralandı.

Polis sözcülüğünden yapılan açıklamada, dün gece bir yolcu otobüsünün başkent Kolombo'nun 280 kilometre doğusundaki Wellawaya kentinin dağlık bölgesinde uçuruma düştüğü belirtildi.

Otobüs şoförünün yüksek hızda giderken kontrolü kaybetmesinin ardından aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 15 kişinin öldüğü, 16 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Yerel televizyonlarda askerlerin ağır hasar alan otobüsün enkazını kaldırmaya çalıştığı anlar ekranlara yansıdı.

Sri Lanka'nın özellikle dağlık bölgelerinde sürücü hataları ile bakımsız ve dar yollar nedeniyle ölümcül otobüs kazaları yaygın olarak yaşanıyor.

Dünya Haberleri

FBI notları ve sansürlü belgeler gün yüzüne çıktı: 'Epstein, 14 yaşındayken beni Trump'ın evine götürdü'
ABD, BAE ve Tel Aviv’in Gazze’nin Doğal Gaz Kaynaklarını Yağmalama Planı
IPC raporu: Gazze’de açlık riski 'felaket' düzeyinde
UNHCR’nin yeni Başkanı Berhem Salih’ten ilk mesaj Kürtçe
Putin: Ukrayna’da uzlaşmaya hazırız