Trump'ın Skandal Gazze Planı

.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, soykırımcı Netanyahu'yı Beyaz Saray'da kabul etti. Trump, Gazze'yi ele geçireceklerini, Gazzelilerin başka ülkelere gönderileceğini söyledi.

ABD Başkanı Trump ile soykırımcı Netanyahu görüşmeden sonra basın toplantısı düzenledi.

Trump, Gazzeliler'i Ürdün ve Mısır'ın almasını istediğini yineledi. "Her ne kadar bu iki ülke bana hayır dese de Filistinliler'i alacaklar" ifadesini kullandı.

Trump, Ürdün ve Mısır'ın, Gazzelileri yerleştirmek için toprak ayıracağını söyledi ve "Gazzeliler'in yaşayacağı yeni alanlar inşa etmeliyiz" dedi.

Trump ABD'nin Gazze'yi ele geçireceğini orayı dümdüz edip kalkındıracaklarını da kaydetti.

Trump, vizyonunun Gazze'de tüm dünyadan insanların yaşaması olduğunu belirterek, "Filistinliler de yaşayabilir tabi" diye konuştu.

"Gazze'de ateşkesin devam edip etmeyeceğine dair birşey diyemem" ifadesini kullanan Trump, bütün rehineler serbest bırakılmazsa şiddete başvurabileceklerini kaydetti.

Soykırımcı Netanyahu da, İsrail'in şimdiye kadar en büyük dostunun Donald Trump olduğunu söyledi.

Dünya Haberleri

İran: İsrail saldırılarında 128 kişi öldü
İran, son 48 saatte İsrail’e ait 44 insansız hava aracını düşürdü
İsrail Bomba Yüklü Araçlarla Sivillere Saldırdı
Trump: İran ve İsrail Arasında Anlaşma Yaptıracağım
İran, İsrail’e karşı yeni bir saldırı dalgası başlattı