Teröristler beş katlı binayı yerle bir etti: 77 kişi şehit oldu

Siyonist terör ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Meşru Beyt Lahiya bölgesine düzenlediği saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 77 Filistinli şehit oldu.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın sağlık kaynaklarına dayandırdığı habere göre, Siyonist terör ordusu Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Meşru Beyt Lahiya'da Ebu Nasır ailesine ait yerinden edilmiş 150 Filistinlinin sığındığı beş katlı bir binayı bombaladı.

Terörristlerin saldırısında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 77 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Sivil savunma ve ambulansların bölgeye ulaşamaması nedeniyle halen enkaz altından kurtarılmayı bekleyenler bulunuyor.

Saldırıda yaralanan ve durumu ağır olan en az 20 kişi, teröristlerin saldırıları altındaki Kemal Advan Hastanesi'ne getirildi.

GAZZE ŞERİDİ'NİN KUZEYİ 25 GÜNDÜR KUŞATMA ALTINDA

Siyonist terör ordusu, hava ve kara saldırılarının yanı sıra Gazze Şeridi'nin kuzeyine 25 gündür sıkı bir kuşatma uyguluyor.

İşgalci teröristlerin 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaklaşık 17 bin 210'u çocuk, 11 bin 742’si kadın olmak üzere 43 bin 20 Filistinli şehit oldu, 101 bin 110 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce şehit olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Dünya Haberleri

İran ile ABD görüşmelerinin dördüncü turu Umman’da yapılacak
Portekiz 18 bin yabancının sınır dışı edilmesine karar verdi
Gazzeliler ya bombaların hedefi oluyor ya da açlığın ve ölümün pençesine düşüyor
Port Sudan Havalimanı'ndaki yakıt tanklarına drone saldırısı
Prof. Dr. Karadaği: Türkiye ile PKK, DSG ile Şam arasında arabuluculuk yaptım