"Sürece katkı için kendilerine döneceğiz"

DEM Parti İmralı Heyeti ile Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın görüşmesi sona erdi. Saadet Partisi Mahmut Arıkan "Yakın bir zamanda sürece katkı anlamında kendilerine döneceğiz" diye konuştu.

 Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Pervin Buldan ve yerine kayyım atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Türk, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan ile bir araya geldi.

DEM Parti İmralı Heyeti, ziyaret için Saadet Partisi Genel Merkezi'ne geçti. Heyeti, Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Meclis Grup Başkanvekili Bülent Kaya ve Milletvekili Mesut Doğan karşıladı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Arıkan "Kaygılarımı heyetle paylaştık. Yakın bir zamanda sürece katkı anlamında kendilerine döneceğiz" diye konuştu.

Güncel Haberleri

DEM Parti’den 'Sırrı Süreyya Önder' açıklaması
Muğla’da deprem
İBB'ye ikinci dalga soruşturması: 18 kişi tutuklandı
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları:Top artık iktidarın sahasındadır
Numan Kurtulmuş'tan 'PKK’nin silah bırakması’ ile ilgili açıklama