Süreç komisyonu Meclis'te toplandı

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu toplandı. "Şehit ailelerinin" dinleneceği toplantı öncesinde konuşan Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bunu şehit aileleri ve 86 milyonun huzurunda söylüyorum. Süreçte pazarlık olmadı, olmayacak.

Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı. Toplantının açılışında konuşan Kurtulmuş, "Komisyonda şehit yakınları dinlenecek. Şehitlerimize ve ailelerine minnet borçluyuz. Şehitlerimizin onurlu duruşu olmasaydı burada olmazdık." dedi.

Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti: "Bu ülkede kardeşçe yaşayacağız. TBMM üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecektir. Bunu şehit aileleri ve 86 milyonun huzurunda söylüyorum. Süreçte pazarlık olmadı, olmayacak. Bu süreçte al-ver olmadı ve olmayacaktır. Zor bir sürecin içindeyiz, gayretli olmalıyız. Sürece katkı sunacak meseleleri konuşacağız. "

Güncel Haberleri

Gürcistan'da düşen Türk askerî uçağının kriminal raporu açıklandı
''Ara seçim gündemimizde yok, önceliğimiz süreç"
İBB yolsuzluk davasında ara karar
Kurtulmuş, DEM Parti heyetini kabul etti
CHP Kurultayı Davası ertelendi