Siyonist teröristler, Gazze'de yine sivilleri hedef aldı! 10 şehid

Gazze'de katliamlarına devam eden Siyonist teröristler, sivillerin toplandığı alana hava saldırısı gerçekleştirdi. Saldırıda 3'ü çocuk, 10 Filistinli şehid oldu.

Siyonist terör ordusunun Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 3’ü çocuk olmak üzere 10 Filistinli şehid oldu, birçok kişi de yaralandı.

Sağlık kaynaklarının aktardığına göre, Gazze’nin orta kesimindeki Megazi Mülteci Kampı yakınlarında sivillerin bulunduğu bir alan, Siyonist teröristlerin saldırılarının hedefi oldu. Bu saldırıda 3’ü çocuk, toplam 4 kişi şehid oldu, yaralıların olduğu bildirildi.

Görgü tanıkları, işgal ordusunun Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya bölgesine de saldırılar gerçekleştirdiğini ifade etti. Sivillerin bulunduğu bir alanın hedef alındığı bu saldırıda 6 Filistinli şehid oldu, çok sayıda kişi yaralandı.

Ayrıca, Beyt Lahiya’daki Kemal Advan Hastanesi yakınlarında evlerini kontrol etmek isteyen bir grup Filistinli, işgal ordusuna ait insansız hava aracı tarafından hedef alındı. Bu saldırının da can kayıplarına yol açtığı bildirildi.

Dünya Haberleri

İşgal planını devreye sokan katil İsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyine saldırılarını artırıyor
Kabil'de otobüsün devrilmesi sonucu 25 kişi öldü
Trump: Cinayet işleyenler hakkında idam isteyeceğiz
Bağdat: Erbil ile kalıcı çözüm için hukuk ekibi kuruldu
Katil İsrail'in kıtlığı dayattığı Gazze'de son 24 saatte 3 kişi daha açlıktan hayatını kaybetti