Siyonist teröristler Gazze'de yardım bekleyenlere ateş açtı: En az 30 şehit

.

WAFA, “terör güçlerinin zırhlı araçlardan doğrudan ateş açması” sonucu en az 30 Filistinlinin şehit olduğu, 115 kişinin yaralandığını duyurdu.

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberine göre, “Refah’ın Mevasi bölgesinde yüzlerce sivil, insani yardımlara ulaşmak için hareket halindeyken Yahudi terör çetesi unsurlarının zırhlı araçlardan doğrudan ateş açması” sonucu en az 30 Filistinli şehit oldu, 115 kişi yaralandı.

Son günlerde benzer saldırıların arttığını söyleyen kaynaklar, Siyonist teröristler "yardım dağıtım noktalarını hedef alarak sivilleri öldürdüğünü ve bunu sistematik şekilde uyguladığını” belirtti.

Sadece son birkaç günde teröristlerin saldırılarında yardım almak için bekleyen 17 sivilin daha şehit olduğu, onlarcasının yaralandığı bildirildi.

Dünya Haberleri

11 eyalet Trump yönetimine dava açtı
Filipinler'de Kalmaegi Tayfunu'nda ölenlerin sayısı 114'e yükseldi
ABD'de kargo uçağı düştü: Ölü ve yaralılar var
Bosna Hersek'te huzurevinde yangın: Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Atlantik’te 1,7 ton kokain taşıyan denizaltı ele geçirildi