Siyonist Rejimin Katliamında 351. Gün; Son 24 Saatte 44 Şehit

Siyonist İsrail son 24 saatte Gazze Şeridi'nin düzenlediği saldırılarda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 44 Filistinliyi şehit etti.

İşgalci İsrail Gazze şeridine olan saldırılarını yükseltti. Siyonist ordunun yaptığı saldırılarda çocuklar kadınlar ve yaşlılar hayatlarını kaybediyor. Son 24 saatte Siyonist İsrail ordusu 44 Filistinliyi şehit etti

Gazze Şeridi'ndeki Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İşgalci İsrail, 20 Eylül Cuma sabahından bu yana Gazze Şeridi’ne yönelik çok sayıda hava saldırısı gerçekleştirdi.

Saldırılarda kadın ve çocukların da aralarında bulunduğu 44 Filistinli Şehit oldu.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 16 bin 795’i çocuk, 11 bin 378’i kadın olmak üzere 41 bin 272 Filistinli şehit oldu, 95 bin 551 kişi yaralandı.

Enkaz altında halen binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Dünya Haberleri

ABD olmasa Siyonistler ne yapardı?
Trump'ın Gazze planı: 5.000 doları al, burayı terk et
BAE'den Siyonistlere "Batı Şeria'yı ilhak kırmızı çizgimiz" uyarısı
Liman işçileri: "Gazze filosuyla iletişim kesilirse Avrupa'da yük taşımacılığı duracak"
33 bin sayfalık Jeffrey Epstein dosyası yayımladı