Siyonist Rejimden Lübnan’da Bir Katliam Daha

.

Medya kaynakları, Siyonist rejim ordusunun Lübnan’ın kuzeyinde bir binaya düzenlediği saldırının 30'dan fazla kişinin şehit olmasına yol açtığını bildirdi.

Medya kaynakları, Siyonist İsrail rejimi ordusunun Lübnan’ın kuzeyinde, Akkar bölgesinde bulunan "Ayn Yakub" kasabasında mültecilerin kaldığı bir binaya saldırması sonucu 30’dan fazla kişinin şehit olduğunu bildirdi.

Bunun yanı sıra El-Neşra muhabiri, Siyonist rejimi ordusuna ait savaş uçaklarının Lübnan’ın Batı Bekaa bölgesinde yer alan "Meydun" bölgesinde bir evi hedef aldığını ve 3 kişinin şehit olduğunu aktardı.

Lübnan Sağlık Bakanlığı Acil Tıp Merkezi de bir açıklama yaparak İsrail rejimi ordusunun Sayda ilindeki "Sekskiye" bölgesine yönelik saldırısında 7 kişinin şehit olduğunu ve 7 kişinin yaralandığını belirtti.

Dünya Haberleri

İran: İsrail saldırılarında 128 kişi öldü
İran, son 48 saatte İsrail’e ait 44 insansız hava aracını düşürdü
İsrail Bomba Yüklü Araçlarla Sivillere Saldırdı
Trump: İran ve İsrail Arasında Anlaşma Yaptıracağım
İran, İsrail’e karşı yeni bir saldırı dalgası başlattı