Siyonist Rejimden Lübnan’da Bir Katliam Daha

.

Medya kaynakları, Siyonist rejim ordusunun Lübnan’ın kuzeyinde bir binaya düzenlediği saldırının 30'dan fazla kişinin şehit olmasına yol açtığını bildirdi.

Medya kaynakları, Siyonist İsrail rejimi ordusunun Lübnan’ın kuzeyinde, Akkar bölgesinde bulunan "Ayn Yakub" kasabasında mültecilerin kaldığı bir binaya saldırması sonucu 30’dan fazla kişinin şehit olduğunu bildirdi.

Bunun yanı sıra El-Neşra muhabiri, Siyonist rejimi ordusuna ait savaş uçaklarının Lübnan’ın Batı Bekaa bölgesinde yer alan "Meydun" bölgesinde bir evi hedef aldığını ve 3 kişinin şehit olduğunu aktardı.

Lübnan Sağlık Bakanlığı Acil Tıp Merkezi de bir açıklama yaparak İsrail rejimi ordusunun Sayda ilindeki "Sekskiye" bölgesine yönelik saldırısında 7 kişinin şehit olduğunu ve 7 kişinin yaralandığını belirtti.

Dünya Haberleri

Reuters Şi'nin Trump'a çektiği restleri sıraladı
Trump'ın hemen ardından Putin de Çin'e gidiyor
Japonya'da 6.7 büyüklüğünde deprem
Terörist Netanyahu'nun gizli Abu Dabi ziyareti ortalığı karıştırdı
Rusya: Hürmüz Boğazı Krizinin Sorumlusu İran Değildir