Saadet Partisi kongresinde AK Partililer yuhalandı

Saadet Partisi kongresine katılan AK Partili Mustafa Elitaş ve Ali İhsan Yavuz, Temel Karamollaoğlu'nun Netanyahu'yla ilgili konuşmaları sırasında atılan sloganlar üzerine salondan ayrıldı.

Saadet Partisi’nin 9. Olağan Kongresi Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığa veda edeceği kongreye siyasi partilerin temsilcileri de katıldı.

AK Parti adına kongreye Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz katıldı.

Kongrede bir veda konuşması yapan Temel Karamollaoğlu, "Netanyahu ile el sıkışmakta beis görmeyenler, Sayın Kılıçdaroğlu ile el sıkıştık diye bize demediklerini bırakmadılar. Perez’i Meclis’te alkışlatıp, Herzog’u Saray’da ağırlayanlar bu ülkenin altı partisi millet için bir araya geldi diye bize demediklerini bırakmadılar" ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu'nun konuşmasının ardından salonda "Katil İsrail, işbirlikçi AKP" sloganları atıldı. Sloganlar üzerine Elitaş ve Yavuz'un ıslıklar ve yuhalamalar eşliğinde salonu terk ettiği görüldü.

Güncel Haberleri

Rojin Kabaiş soruşturmasında 19. ay: Bakan Gürlek 'Gerekeni yapacağız' dedi
Dışişleri Bakanı Suriye'de: Zelenskiy-Şara-Fidan üçlü görüşmesi olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan-Zelenski ile görüştü
Tuncer Bakırhan’dan ‘erken seçim’ açıklaması
Ankara'da halk otobüsü üst geçide çarptı: 4 ölü, 13 yaralı