Neçirvan Barzani’den Kerkük’te Gelecek İçin Çağrı

Neçirvan Barzani, Kerkük’te düzenlenen toplantıda partililere motivasyon mesajı verdi ve gençler ile kadınların önemine vurgu yaptı.

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani, Kerkük’te düzenlenen 6. Irak Parlamentosu seçimleri hazırlıkları kapsamında partililere çağrıda bulundu.

Barzani, yaptığı açıklamada, partililerden “bu seçimde partinin oylarını bir milyona ulaştırmalarını” istedi. Barzani, “Kesinlikle bu kez parti bir milyon oya sahip olacak” dedi.

Ayrıca partililerine yönelik ikinci mesajında, seçim sürecindeki sorumluluk ve motivasyonu vurgulayan Barzani, gençler, öğrenciler ve kadınların önemine değindi. Barzani, şunları söyledi:

“Okullar ve gençlik kuruluşları, bugünkü Kürdistan’ın liderleridir. Siz, partiniz için ve halkımız için samimi bir şekilde çalışıyorsunuz. Yolunuz açık ve güvenli; geleceğiniz parlak, partinin geleceği de sizin desteğinizle gelişecek.”

Barzani, hem seçimlerde hem de parti çalışmalarında partililerin aktif rol almasını ve hazırlıklı olmalarını istedi.

KÜRDİSTAN Haberleri

Başkan Barzani’den Peşmerge'ye yönelik saldırıya sert tepki
Başkan Neçirvan Barzani'den Peşmerge'ye yönelik saldırıya ilişkin açıklama
Son 24 saatte Kürdistan Bölgesi’ne 25 füze ve dron saldırısı
Spilk'e füzeli saldırıda 6 Peşmerge hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı
DSG Genel Komutanı Mazlum Abdi'den Newroz mesajı