Microsoft, Siyonistleri protesto eden mühendisi işten çıkardı

Microsoft, 50. yıl dönümü etkinliğinde şirketin siyonist terör şebekesine bulut hizmetleri satmasını protesto eden yazılım mühendisleri Faslı Ibtihal Aboussad ve Hintli Vaniya Agrawal'ı işten çıkardı.

Microsoft’ta mühendis olarak çalışan Faslı yazılımcı İbtihal Abousaad Microsoft’u, şirketin 50. yıldönümü etkinliğinde Siyonist terör şebekesine bulut hizmetleri satmasını protesto etmişti.

Abouasaad:

“Bir soykırımda payımın olması korkusu, konuşmalarımın şahsi sonuçlarından duyduğum korkudan çok daha büyük. Masum insanların öldürülmesinde kullanılan teknolojilere katkı sunmaktan daha çok korkuyorum.”

Mühendis olarak çalıştığı Microsoft’u, Siyonist teröristlere desteğinden dolayı 50. yıldönümü etkinliğinde protesto eden Faslı İbtihal Abousaad:

“Bir soykırımda payımın olması korkusu, konuşmalarımın şahsi sonuçlarından duyduğum korkudan çok daha büyük.

Microsof protestolarının ardından, mühendis olarak çalışan Ibtihal Aboussad ve Hintli Vaniya Agrawal’ı işten çıkardı.

Dünya Haberleri

Trump: Kanada ile tüm ticaret görüşmeleri sonlandırıldı
Maduro: ABD Venezuela'ya karşı psikolojik savaş yürütüyor
Siyonist teröristler bir kez daha Lübnan'a saldırdı!
"Gazze'ye gideceğim"
Rusya'da nükleer silah tatbikatı yapıldı