Mesrur ​​Barzani: Yapamadılar

“Onlara cevabımız tek kelime: Yapamazlar!” diyen Mesrur Barzani, KDP’nin kervanını hiçbir partinin veya kişinin durduramayacağını ve varlığını yok edemeyeceğini kaydetmişti.

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Başkan Yardımcısı Mesrur Barzani, KDP’nin Parlamento seçimlerini kazanması ve Kürdistan'da birinci parti olarak kalması vesilesiyle bir mesaj yayınladı. 

KDP Başkan Yardımcısı Barzani, 21 Ekim 2024 Pazartesi günü sosyal medya üzerinden, sloganları yıkım ve son vermek olan taraflara hitaben bir mesaj yayınladı.

“Yapamadılar…” diyen Mesrur Barzani, “Allah'a şükür, halkın desteği ve güveniyle başardık.” ifadesini kullandı. 

Mesrur Barzani, 2 Ekim 2024’te Erbil'de öğrenciler, gençler ve kadınlarla yaptığı toplantıda, daha önce de Kürdistan Bölgesi'nin yapısını ortadan kaldırmaya çalışan partilerin olduğunu ancak başaramadıklarını söylemişti.

“Onlara cevabımız tek kelime: Yapamazlar!” diyen Mesrur Barzani, KDP’nin kervanını hiçbir partinin veya kişinin durduramayacağını ve varlığını yok edemeyeceğini kaydetmişti.

Kürdistan Haberleri

Erbil ve Bağdat, petrol dışı gelirler konusunda anlaştı
Mele Bahtiyar: Süleymaniye’deki olay dışarıdan ithal edildi
ENKS'den Şam'a mesaj: ‘Ademi merkeziyetçi bir Suriye istiyoruz’
Koalisyon Güçleri ve DSG’den Rojava’da Ortak Askeri Tatbikat
Başkan Barzani: Baas rejiminin hedefi Behdinan'ın kahramanlarını ve devrimcilerini yok etmekti