Kütahya'da yolcu otobüsü devrildi: 31 yaralı

Kütahya-Afyonkarahisar kara yolunda bir yolcu otobüsü bariyerlere çarparak devrildi. İlk belirlemelere göre 31 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

İstanbul-Kuşadası seferi yaptığı öğrenilen M.E.G. yönetimindeki yolcu otobüsü, Kütahya-Afyonkarahisar kara yolu 36. kilometresinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp devrildi.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kazada, ilk belirlemelere göre 31 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Kütahya-Afyonkarahisar kara yolunun Afyonkarahisar istikameti, otobüsün çekiciyle kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Güncel Haberleri

Selçuk Mızraklı tahliye edildi
Kılıçdaroğlu: Ekrem İmamoğlu siyasi tutuklu değil
Adana Kozan’da orman yangını: Yerleşim yerleri tahliye edildi
Tarih verildi: Türkiye'de nafaka ve boşanma davalarına düzenleme geliyor
MHP'li Feti Yıldız'dan siyasi partilere eleştiri: 'Pazarlık partileri demokrasiyi yozlaştırıyor'