"Komisyonla ilgili çalışmalarımızın sonuna geldik"

PKK’li bir grubun silah yakma töreni ardından açıklama yapan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Komisyonla ilgili çalışmalarımızın sonuna geldik” dedi.

Bosna-Hersek'te temaslarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, PKK’li bir grubun silahları imha etmeyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sürecin planlandığı gibi ilerlediğini söyleyen Numan Kurtulmuş, "Her şey iyi niyetli şekilde gidiyor. Herkesi sürece destek vermeye davet ediyorum. Komisyonla ilgili çalışmalarımızın sonuna geldik. Hangi konuların öncelikli olarak ele alınacağını tespit edeceğiz” dedi.

Kurtulmuş, komisyonun bir numaralı meselesinin silahların bırakılması ve örgütün feshedilmesiyle ilgili süreci Meclis adına takip etmek olduğunu sözlerine ekledi.

Güncel Haberleri

"Bu bir son değil, bir başlangıç"
Özel: Partimiz barışın yanındadır
Buldan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Silah bırakan PKK’li grubun üyelerinin kimlik bilgileri
Babacan: Kalıcı barışa vesile olmasını dilerim