Kalın, DEM Parti görüşmesi başladı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile DEM Parti görüşmesi başladı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Meclis'te komisyon kurulmadan önce siyasi partilerle temaslarına başladı. İlk duraklarından biri Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) oldu.

Kalın, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile Meclis'teki grup odasında bir araya geldi. Görüşmeye, Grup Başkanvekilleri Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Sezai Temelli de katıldı. Basına görüntü alınmasının ardından başlayan toplantının, Kürt sorununun çözümüne yönelik Barış ve Demokratik Toplum Süreci'ne dair başlıkları içermesi bekleniyor.

Kalın, bu temas öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve AK Parti Meclis Grubu’nu da ziyaret etti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ise Perşembe günü görüşmesi planlanıyor. MİT Başkanı’nın ayrıca İYİ Parti ve Yeni Yol Partisi yöneticileriyle de bir araya gelmesi öngörülüyor.

Güncel Haberleri

Batman Havalimanı uluslararası uçuşlara açıldı
15 Temmuz'a 'tiyatro' diyen meclis üyeleri hakkında soruşturma başlatıldı
Bakırhan’dan ‘Srebrenitsa’ mesajı: Boşnak halkının acısını yürekten paylaşıyorum
Özgür Özel: Sabrın taştığı yerde yeni partiyi kurarız
Çankaya Belediyesi'ne operasyon