İrlanda Başbakanı’ndan Siyonistlere: “Kimse bizi susturamaz”

İrlanda Başbakanı Simon Harris: “Bugün hepiniz burada İrlanda'nın tutumunu soruyorsunuz. Peki ya İsrail'in tutumu? Netanyahu'nun Gazze'deki masum çocuklara yaptıklarına ne demeli? Bu bir yıkım diplomasisidir. Elçiliği kapatma kararı onların bileceği iş.

Siyonist teröristler, kendileri aleyhinde UAD’de açılan soykırım davasına müdahil olma kararı alan İrlanda’ya, “anti-semitizm” suçlaması yaparak Dublin elçiliğini kapatma kararıyla cevap vermişti.

İrlanda Başbakanı Simon Harris, yaptığı basın toplantısında Siyonistlerin kararını eleştirdi:

“Bugün hepiniz burada İrlanda’nın tutumunu soruyorsunuz. Peki ya İsrail’in eylemleri? Netanyahu’nun Gazze’deki masum çocuklara yaptıklarına ne demeli?

Bu bir yıkım diplomasisidir. Elçiliği kapatma kararı onların bileceği iş. Böyle olmamasını tercih ederdim.

Diplomatik temaslarımızı sürdüreceğiz ancak kimse İrlanda’yı susturamayacak”

Dünya Haberleri

ABD olmasa Siyonistler ne yapardı?
Trump'ın Gazze planı: 5.000 doları al, burayı terk et
BAE'den Siyonistlere "Batı Şeria'yı ilhak kırmızı çizgimiz" uyarısı
Liman işçileri: "Gazze filosuyla iletişim kesilirse Avrupa'da yük taşımacılığı duracak"
33 bin sayfalık Jeffrey Epstein dosyası yayımladı