İran'ın füze saldırısında İsrail'de ölenlerin sayısı 4'e yükseldi

.

İran'ın füze saldırısında İsrail'in kuzeyinde iki katlı binanın yıkılması sonucu 4 kişi öldü.

İsrail itfaiye sözcülüğünden yapılan açıklamada, İran'dan düzenlenen füze saldırısında birkaç noktada isabet olduğu, bir binanın yıkıldığı belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin yangınları söndürmek, kurtarma ekiplerinin de mahsur kalanları kurtarmak için bölgeye gittiği kaydedildi.

Siyonist İsrail polis sözcülüğünden yapılan açıklamada, bir noktada isabet olduğu, burada yaralılar olduğu bilgisi paylaşıldı. İsrail polisi, çevredeki şüpheli cisimlere yaklaşılmaması konusunda uyarı yaptı.

İran'dan atılan füzeler nedeniyle İsrail'in kuzeyinde gökyüzünde huzmelerin görüldüğü çok sayıda görüntü paylaşıldı. Görüntülerden birinde bir füzenin düştüğü anlar yer aldı.

Siyonist İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı daha sonra yaptığı açıklamada ölü sayısının 4'e yükseldiğini duyurarak, yaralılara ilişkin ise detay paylaşmadı.

Dünya Haberleri

Washington Post: ABD Ortadoğu'ya binlerce asker daha gönderecek
Trump: Hürmüz Boğazı’nı kalıcı olarak açıyoruz; Çin, İran’a silah göndermeyecek
Rusya: İran’ın Uranyum Zenginleştirme Hakkı Tartışılmaz
Andaman Denizi’nde göçmen faciası: 250 kişi kayıp
ABD’nin ambargosuna rağmen 8 gemi Hürmüz Boğazı'ndan geçti