İran'daki Patlamada Can Kaybı 70'e Ulaştı

.

 İran’da Bender Abbas’taki Şehit Recai Limanı patlamasına ilişkin bilgi veren Hürmüzgan Valisi Muhammed Aşuri, “Can kaybı sayısı 70’e ulaştı. 22 kişi hâlâ kayıp ve 22 kişinin cenazesi ise tanınamayacak durumda,” dedi.

Bender Abbas’taki Şehit Recai Limanı patlamasına ilişkin bilgi veren Hürmüzgan Valisi  Muhammed Aşuri, “Can kaybı sayısı 70’e ulaştı. 22 kişi hâlâ kayıp ve 22 kişinin cenazesi ise tanınamayacak durumda,” ifadelerini kullandı.

Mehr haber ajansının haberine göre, İran’ın güneyinde yer alan Şehit Recai Limanı’nda meydana gelen trajik olayın ardından, 100 yeni gönüllü yardım görevlisi daha kayıp kişilerin aranması çalışmalarına katılmak üzere bölgeye gönderildi.

Olayın ilk anlarından itibaren, Hürmüzgan Eyaleti Kızılay ekipleri ile birlikte Fars, Buşehr ve Kirman eyaletlerinden gönderilen arama-kurtarma ekipleri bölgede aktif şekilde görev yapıyor.

Dünya Haberleri

Washington Post: İran Savaşında MQ-9 İHA’larının Dörtte Biri Yok Oldu
Zelenski, ABD'den daha fazla Patriot füzesi talep etti
Astronomlar yeni bir kozmik cisim keşfetti: Kara delik "yıldızı"
Kolombiya'daki depremde can kaybı 234'e yükseldi
Pakistanlı kaynaklar, ABD ve İran'ın ateşkesi uzatmayı kabul ettiğini söyledi