İran: ABD ve İsrail İran Halkının Kalbini Yaktı, Biz de Onların Kalbini Yakacağız

.

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani, “ABD ve İsrail, İmam Hamanei’yi şehit ederek İran halkının kalbini yaktı, biz de onların kalbini yakacağız.” dedi.

İran devlet televizyonuna konuşan Laricani, İslam İbkılabı Rehberi İmam Hamanei’nin şehit edilmesi ve ABD-İsrail saldırılarını değerlendirdi.

“ABD ve İsrail, İmam Hamanei’yi şehit ederek İran halkının kalbini yaktı, biz de onların kalbini yakacağız.” diyen Laricani, İsrail’in İran’ı parçalamayı planladığını belirtti.

Laricani, “İran’ı parçalamayı düşünen gruplar bilmelidir ki, hiçbir hoşgörümüz yoktur ve silahlı kuvvetler ile millet, İran’ın birliği için dimdik ayaktadır. Hafif bir rüzgâr esmiş gibi düşünmesinler ve İran’ın bir bölümünü ayırabileceklerini sanmasınlar. Silahlı kuvvetler bu konuda tam yetkilidir. Bu gruplara cevabımız, dünkü gibi olacaktır.” dedi.

ÜMMET COĞRAFYASI Haberleri

Pakistan ve Irak’ta ABD Karşıtı Protestolar Düzenleniyor
Irak, İmam Hamanei’nin Şehadeti Nedeniyle 3 Günlük Ulusal Yas İlan Etti
İran Devrim Muhafızları’ndan Hamaney bildirisi: ‘İntikam eli yakınızı bırakmayacak'
Hamaney şehit oldu
"Düşman ikinci kez diplomasiye ihanet etti"