Erbakan: İsrail'in Sıradaki Hedefi Türkiye

.

Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, Denizli kongresinde yaptığı konuşmada İsrail ve ABD’yi sert sözlerle eleştirdi. Erbakan, Gazze’den sonra İran’ın hedef alındığını belirterek, “Sıra Türkiye’ye geliyor” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Denizli 2. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, İsrail ve ABD’yi hedef alarak sert açıklamalarda bulundu. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen kongrede konuşan Erbakan, İslam coğrafyasının ciddi tehdit altında olduğunu vurguladı.

Gazze’ye yönelik saldırıların soykırım boyutuna ulaştığını söyleyen Erbakan, İsrail’in sadece Gazze ile sınırlı kalmayıp, Suriye, İran ve Yemen gibi bölgelere de askeri müdahalelerde bulunduğunu belirtti. Erbakan, "Terör örgütü İsrail ve onun uşağı Amerika bir yandan Gazze’yi bombalıyor, bir yandan da Suriye’de Esad döneminden kalan askeri unsurları yok ediyor. İran’a ve Yemen’e saldırılar düzenliyorlar. Son olarak İran’a yapılan saldırıyla aslında başta Türkiye olmak üzere tüm dünyaya 'sıra size geliyor' mesajı verdiler." ifadelerini kullandı.

Erbakan, yıllardır Milli Görüş çizgisinin bu tehditlere dikkat çektiğini ve bugün yaşanan gelişmelerin bu söylemleri doğruladığını savundu. "İsrail’e karşı sadece kınama yetmez, güçle karşılık verilmesi gerekir" diyen Erbakan, Erbakan Hoca'nın yıllar önce dile getirdiği "İsrail laftan değil, güçten anlar" sözünü hatırlattı.

rasthaber

Güncel Haberleri

Davutoğlu’ndan memur ve emekli kararına eleştiri: Bir tiyatro oynandı
Kurtulmuş: Türkiye modelini gerçekleştirmek komisyonun başarısı olacak
Çözüm süreci komisyonu, baroları dinliyor
Balıkesir'de 4,4 büyüklüğünde deprem
Bakan Şimşek: Enflasyon beklentileri iyileşiyor