DEM Parti: Ahmet Türk'ün tedavisi radyoterapi ile sürüyor

DEM Parti, İmralı Heyeti üyesi Ahmet Türk’ün kemoterapi sürecini başarıyla atlattığını açıkladı. Açıklamada Ahmet Türk'ün tedavisinin radyoterapi ile devam ettiği belirtildi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), yerine kayyım atanan Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı ve İmralı Heyeti üyesi Ahmet Türk’ün sağlık durumuna dair açıklama yaptı.

Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bir süredir tedavi gören Ahmet Türk'ün kemoterapi sürecini başarıyla atlattığı, radyo terapiye başladığı bildirildi.

Açıklamada, "Bir süredir tedavi gören Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanımız Ahmet Türk kemoterapi sürecini başarıyla atlattı, radyo terapiye başladı. Yürütülen barış çalışmalarına en kısa sürede döneceğine yürekten inanıyor, kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri yer aldı. 

Güncel Haberleri

Kayyum heyetinden Hasan Babacan istifa etti
Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem
Trump, Savunma Bakanlığının adını Savaş Bakanlığı olarak değiştiriyor
Beykoz Belediye Başkanınında aralarında olduğu 13 sanık için tahliye kararı
Mahkeme iptal edilen İstanbul İl Kongresi'nin dosyalarını istedi