Çelik: İsrail'in tüm insanlığı hedef alan barbarlığını lanetliyoruz

.

AK Parti Sözcüsü Çelik, "İnsanlık adına Gazze'ye yardım ulaştırmak için yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na İsrail güçleri tarafından uluslararası sularda yapılan saldırı, 'insanlık ittifakı'nı hedef alan bir barbarlıktır. İsrail'in tüm insanlığı hedef alan bu barbarlığını lanetliyoruz" açıklamasını yaptı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada, Gazze'ye insani yardım ulaştırmak için yapılan her girişimin asil bir insanlık eylemi olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"İnsanlık adına Gazze'ye yardım ulaştırmak için yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na İsrail güçleri tarafından uluslararası sularda yapılan saldırı, 'insanlık ittifakı'nı hedef alan bir barbarlıktır. İsrail'in tüm insanlığı hedef alan bu barbarlığını lanetliyoruz. İsrail, Gazze'ye yardım götürmeye çalışan Küresel Sumud Filosu'na saldırarak insanlık düşmanı bir suç daha işlemiştir. İsrail'in bu barbarlığına karşı tüm uluslararası toplum ortak bir cevap vermelidir. Filoda yer alan vatandaşlarımızın ve diğer yolcuların durumunu yakından takip ediyoruz."

Güncel Haberleri

CHP’de toplu istifa: 200’den fazla belediye başkanı Yeni Parti'ye geçiyor
Sırrı Sakık, Adalet Bakanı Akın Gürlek ile görüştü
İmralı ile devlet arasındaki müzakerelere ilişkin bilgi paylaşıldı
Ahbap soruşturması derinleşiyor: 13 yeni gözaltı
28 ilde yasa dışı bahis ve dolandırıcılık operasyonu: 206 şüpheli yakalandı