Buldan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Buldan ile Erdoğan arasında telefon görüşmesi gerçekleşti. Görüşmede "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında silahların imha edilmesi ve sürecin son durumu değerlendirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan, PKK'li bir grubun silahlarını imha etmesi süreciyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Buldan ile Erdoğan arasında telefon görüşmesi gerçekleşti. Görüşmede "Terörsüz Türkiye" süreci kapsamında silahların imha edilmesi ve sürecin son durumu değerlendirildi.

Görüşmede Buldan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Terörsüz Türkiye" sürecine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Buldan, silahların yakılmasıyla birlikte sürecin başarıyla devam etmesinden memnuniyetini dile getirdi.

Güncel Haberleri

Batman Havalimanı uluslararası uçuşlara açıldı
15 Temmuz'a 'tiyatro' diyen meclis üyeleri hakkında soruşturma başlatıldı
Bakırhan’dan ‘Srebrenitsa’ mesajı: Boşnak halkının acısını yürekten paylaşıyorum
Özgür Özel: Sabrın taştığı yerde yeni partiyi kurarız
Çankaya Belediyesi'ne operasyon