Bakan Işıkhan: Bayram ikramiyelerini Meclis'ten geçer geçmez ödeyeceğiz

.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyelerine ilişkin, "SGK olarak kısa sürede ödemek için hazırız. Meclis'ten geçer geçmez ödemelerimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Işıkhan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Emekli ikramiyeleriyle ilgili yeni bir düzenlemenin olup olmayacağının sorulması üzerine Işıkhan, "Abdullah Bey açıkladı, şimdi Meclis'te inşallah gündeme gelir. SGK olarak kısa sürede ödemek için hazırız. Meclis'ten geçer geçmez ödemelerimizi gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

"SGK olarak kısa sürede ödemek için hazırız"

Açıklanan emekli ikramiyesinde bir güncelleme yapılıp yapılmayacağının sorulduğu Işıkhan,"Rakam netleşti zaten, güncelleme söz konusu değil." cevabını verdi.

Bayram ikramiyesinin miktarına yönelik eleştirilerin hatırlatılması üzerine Işıkhan,"Belirli bir disiplin içerisinde gerçekleştirdiğimiz bir olay. Bayram ikramiyeleri hayırlı olsun." yanıtını verdi.

Güncel Haberleri

Osmaniye'de feci kaza! Yolcu otobüsü tıra çarptı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Rojin Kabaiş'in telefonu İspanya'ya gönderiliyor
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Bakan Tunç şike soruşturmasına ilişkin konuştu: Gerekli adımlar atılıyor
33 ilde IŞİD operasyonu: 233 gözaltı