Bakan Fidan, Hamas heyeti ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil Hayye başkanlığındaki Hamas Heyeti ile Ankara'da görüştü. Görüşmede, Gazze Barış Planı'nın ikinci aşamasıyla ilgili gelişmeler, Gazze'deki insani durum ve diğer bölgesel meseleler ele alındı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hamas Siyasi Büro Üyesi Halil Hayye başkanlığındaki Hamas heyeti ile Ankara'da görüştü.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Bakan Fidan'ın Hamas heyetiyle görüşmesinde, Gazze Barış Planı'nın ikinci aşamasıyla ilgili gelişmeler, Gazze'deki insani durum ve diğer bölgesel meseleler ele alındı.

Fidan, Türkiye'nin, Gazzelilerin haklarını savunmaya yönelik olarak Barış Kurulu başta olmak üzere çeşitli platformlarda yürüttüğü diplomatik faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.

Bakan Fidan, ihtiyaç duyulan insani yardımın, Gazze'ye ulaştırılması için Türkiye'nin çabalarının kararlı biçimde sürdürüleceğini belirtti.

Güncel Haberleri

Selçuk Mızraklı tahliye edildi
Kılıçdaroğlu: Ekrem İmamoğlu siyasi tutuklu değil
Adana Kozan’da orman yangını: Yerleşim yerleri tahliye edildi
Tarih verildi: Türkiye'de nafaka ve boşanma davalarına düzenleme geliyor
MHP'li Feti Yıldız'dan siyasi partilere eleştiri: 'Pazarlık partileri demokrasiyi yozlaştırıyor'