Bahçeli, Bakırhan’a Demokrasi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım dedi

.

 Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Abdullah Öcalan’ın çağrısının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisini arayarak, “Bu ülkeyi birlikte demokratikleşeceğiz” dediğini belirtti.

Tuncer Bakırhan, Medya Haber TV’de Abdullah Öcalan’ın çağrısı ve yaptıkları görüşmeye dair değerlendirmelerde bulundu.

Bakırhan, Öcalan’ın çağrısından 1 dakika sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisini aradığını söyleyerek şunları kaydetti: 

“Sayın Öcalan 1 Ekim çıkışını önemsiyor, çok değerli buluyor. Oraya da özel bir zaman ayırdı. Sayın Bahçeli’nin tam da bu çağrıdan sonra rolünü oynayabileceğini söyledi. Canlı yayından sonra Bahçeli beni aradı. Tebrik etti. ‘Rahat olun bu ülkeyi birlikte demokratikleşeceğiz’ dedi. Demokrasi için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız. Ben durduğum yerdeyim. Demokrasi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım’ dedi.” 

RUDAW

Güncel Haberleri

Bingöl’de deprem
Babacan:ABD'nin desteği İsrail'in şımarıklığını artırıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail haydutluğuna artık bir dur denmelidir
Ankara'da kritik toplantı: Gündem İsrail'in İran'a saldırısı
Bahçeli: İran saldırısı Türkiye'ye mesajdır