ABD'den Çocuk Katili İsrail'e 164,6 Milyon Dolar Değerinde Askeri Yardım

ABD Dışişleri Bakanlığı, katil İsrail'e 164,6 milyon dolar değerinde askeri alanda kullanılacak ağır hizmet tank römorkları ve ilgili ekipmanlarının satışına onay verdi.

Savunma Güvenlik İşbirliği Ajansından yapılan açıklamada, Kongre'ye bu satış kararını bildiren gerekli sertifikanın verildiği belirtildi.

Açıklamada, Siyonist İsrail hükümetinin talebi üzerine toplam değeri 164,6 milyon dolar olan ağır hizmet tank römorkları ve ilgili ekipmanlarının satışına Dışişleri Bakanlığı tarafından onay verildiği ve Kongre'ye bu onayı bildiren gerekli sertifikanın gönderildiği ifade edildi.

Teslimatların 2027'de başlayacağının tahmin edildiği belirtilen açıklamada, satışın ağır hizmet tank römorklarının yanı sıra yedek ve onarım parçalarını, alet ve sürücü takımlarını, teknik belgeler ve lojistik program desteği gibi unsurları içerdiği bildirildi.

Dünya Haberleri

Trump, yüksek mahkemeye başvurdu
ABD olmasa Siyonistler ne yapardı?
Trump'ın Gazze planı: 5.000 doları al, burayı terk et
BAE'den Siyonistlere "Batı Şeria'yı ilhak kırmızı çizgimiz" uyarısı
Liman işçileri: "Gazze filosuyla iletişim kesilirse Avrupa'da yük taşımacılığı duracak"