ABD'de bir saldırı daha: Çok sayıda yaralı var

ABD’nin New York eyaletine bağlı Queens bölgesinde bir gece kulübünde düzenlenen silahlı saldırıda 10 kişi yaralandı. Gece kulübünde henüz bilinmeyen bir nedenle açılan ateş sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ABD’nin New York eyaletine bağlı Queens bölgesinde bir gece kulübünde silahlı saldırı meydana geldi. CNN’in haberine göre, olayda ilk belirlemelere göre 10 kişi yaralandı.

Saldırı, bir gece kulübünde henüz bilinmeyen bir nedenle gerçekleşti. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Yaralıların durumlarıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, polis ekipleri saldırının gerçekleştiği bölgede geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Saldırının nedenine ve failine dair detaylar soruşturma tamamlandıkça netlik kazanacak.

ABD, YENİ YILA SALDIRIYLA GİRDİ

New Orleans'ın Bourbon Caddesi'nde de yeni yılın ilk saatlerinde aracın hızla kalabalığın arasına dalması sonucu ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü, en az 35 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

Saldırgan, olay yerinde polisle girdiği silahlı çatışmada öldürülmüştü.

Amerikalı yetkililer, saldırganın Texas eyaletinden 42 yaşındaki "Shamsud Din Jabbar" adlı ABD vatandaşı ve eski asker olduğunu açıklamıştı.

Dünya Haberleri

İspanya'da iki hızlı tren raydan çıktı: 21 ölü
Trump, Minnesota için askeri seçeneği masaya koydu
Çin'de doğum oranı 1949'dan bu yana en düşük seviyeye geriledi
Grönland ABD’ye karşı
Avrupa ülkelerinden Trump'ın gümrük vergisi kararına tepki