1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Beyaz Saray sözcüsü: IŞİD'e karşı Rusya'yla işbirliğini göz ardı etmiyoruz
Beyaz Saray sözcüsü: IŞİD'e karşı Rusya'yla işbirliğini göz ardı etmiyoruz

Beyaz Saray sözcüsü: IŞİD'e karşı Rusya'yla işbirliğini göz ardı etmiyoruz

Beyaz Saray sözcüsü Sean Spicer, Trump yönetiminin Suriye'de IŞİD'e karşı mücadelede Rusya'yla işbirliğini göz ardı etmediğini açıkladı.

A+A-

Spicer, ABD'de Donald Trump yönetiminin Suriye'de IŞİD'e karşı verilen mücadelede Moskova'yla işbirliği yapma seçeneğini göz ardı etmediğini açıkladı.

Terörle mücadele konusunda Rusya'yla işbirliğinin masada olup olmadığı doğrultusundaki soruya yanıt veren Spicer, "IŞİD karşıtı plan gelişmeye devam ediyor. Dolayısıyla bir ülkeyi göz ardı edemem. Daha önce Başkan Trump IŞİD'i yok etme konusundaki taahhüdümüzü paylaşan herhangi bir ülke ile ortak kaygılar etrafında çalışabileceğimizi dile getirmişti ve biz de öyle yapacağız" dedi.

Sputnik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.