1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, maaşını açıkladı
Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, maaşını açıkladı

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, maaşını açıkladı

A+A-

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, katıldığı canlı yayın programında mal varlığını ve maaşı konusunda açıklamalarda bulundu. Türk İş'te çalışan iki işçinin maaşını aldığını belirten Atalay, "Hiç ikramiye almıyorum. 25 bin 750 TL maaşım var. Adapazarı'nda 1 evim var sadece. Arabam yok." dedi.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Habertürk televizyonunda Fatih Altaylı'nın canlı yayın konuğu oldu. Belirlenen yeni asgari ücreti değerlendiren Atalay, aldığı maaşı ve tüm mal varlığını da açıkladı.

"NE BANKADA PARAM NE DE ARABAM VAR"

Aldığı ikramiye sayısının sıfır olduğunu dile getiren Atalay, "25 bin 750 TL maaşım var. Türkiye'nin hiçbir yerinde evim yok Adapazarı dışında. 1 evim var sadece. Ankara'da da misafirhanede kalıyorum. Oraya da 1750 lira kira ödüyorum. Bunu söylerken de utanıyorum. 48 yaşında kaloriferli ev gördüm hayatımda. Afyon'da bir dükkan hissesine girdim, 2 bin 500 TL kira alıyorum. Ne bankada param ne de arabam var. Hiç bisikletim bile olmadı. Bunu çalıştığım arkadaşlarım bilir. Ödemiş'teki adam bunu bilmez ama." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.