1. HABERLER

  2. KUDÜS

  3. Siyonistlerle Mücadele Çağrısı
Siyonistlerle Mücadele Çağrısı

Siyonistlerle Mücadele Çağrısı

Filistinli gruplar mahkumların açlık grevini desteklemek için saha faaliyetlerinin yoğunlaştırılması çağrısında bulundu.

A+A-

 

Ramallah ve el-Bireh 'deki ulusal ve İslami gruplar bir bildiri yayınlayarak açlık grevindeki mahkumları desteklemek için saha faaliyetlerinin genişletilmesi çağrısında bulundu.

 

Bu gruplar, günlük olarak şehir merkezlerinde ve uluslararası kurumların önünde yürüyüşlerin, toplantıların ve oturma eylemlerinin genişletilmesini istedi.

Ramallah ve Bireh'deki ulusal ve İslami gruplar bu bildiride, Siyonist hapishanelerde bulunan ve İsrail rejiminin terörist politikalarının kurbanı olan Filistinli mahkumların hayatlarını kurtarmak için uluslararası müdahaleye duyulan acil ihtiyacı vurguladı.

Gruplar ayrıca, esir günü olarak adlandırılan nisan ayının 17'sinde bu günü anma çağrısında bulundu.

Gruplar, esirleri desteklemek ve işgalcilerin eylemleriyle mücadele etmek amacıyla gelecek hafta Cuma gününü, saha faaliyetlerinin ve Siyonist Rejim kuvvetleriyle çatışmaların arttırılması günü olarak açıkladılar.

Bu bildiride ayrıca Siyonist Rejimin ürettiği ürünleri boykot etme çağrısında bulunuldu.

2. Onur Savaşı olarak adlandırılan Filistinli tutukluların açlık grevi altıncı gününe girdi. Bu grev, Siyonist rejim hapishane yönetiminin mahkumların taleplerine karşı çıkmasından sonra başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.