1. HABERLER

  2. KUDÜS

  3. Siyonist Yerleşimciler Nablus’ta Filistinlilerin Evlerine Saldırdı
Siyonist Yerleşimciler Nablus’ta Filistinlilerin Evlerine Saldırdı

Siyonist Yerleşimciler Nablus’ta Filistinlilerin Evlerine Saldırdı

Siyonist yerleşimciler Nablus'a yönelik toplu saldırılar düzenledi ve Kudüs'ün işgal altındaki Cebel el-Makbar bölgesinde Filistinli bir ailenin evini yıktı.

A+A-

 

Batı Şeria'nın kuzeyindeki yerleşim konularından sorumlu Gassan Dağlas, şunları söyledi: ‘İşgalci Siyonist yerleşimciler son 24 saatte Nablus'un güney bölgelerine onlarca saldırı düzenledi.

İşgalci Siyonistler, Nablus'un güneyinde Filistinlilerin evlerine ve arabalarına 144 kez saldırarak ağır hasara yol açtı.

Kudüs’de Şehadet Operasyonu Düzenleyen Hayri Alkam’ın Evi Mühürlendi

İşgalci Siyonist rejim, işgal altındaki Kudüs'te geçtiğimiz günlerde düzenlenen şehadet operasyonunun lideri şehit Hayri Alkam’ın evini mühürledi. Bu eylem, Siyonist rejim kabinesinin son olağanüstü toplantısının ardından gerçekleşti.

Siyonist rejimin siyaset ve güvenlik kabinesi dün akşam, yaşanan son gelişmelere yönelik birçok karar aldı. Alınan bu kararlardan biri, İsraillilere yönelik operasyon düzenleyen Filistinlilerin evlerinin, yıkıma hazırlanması amacıyla derhal mühürlenmesiydi.

Cebel el-Makbar Bölgesinde Filistinli Bir Ailenin Evi Yıkıldı

Siyonist güçler bugün öğle saatlerinde işgal altındaki Kudüs'te Cebel el-Makbar bölgesine baskın düzenleyerek Filistinli bir ailenin evini gözleri önünde yıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.