1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Siyonist katiller, Gazze'de 6'sı çocuk 29 kişiyi şehit etti
Siyonist katiller, Gazze'de 6'sı çocuk 29 kişiyi şehit etti

Siyonist katiller, Gazze'de 6'sı çocuk 29 kişiyi şehit etti

A+A-

İsrail'in abluka altındaki Gazze'ye saldırıları sürerken saldırılarda 6'sı çocuk toplamda 29 Filistinli şehit oldu. Saldırılarda 215 kişi ise yaralandı.

İsrail'in Filistin'e olan zulmü önceki yıllarda olduğu gibi yine devam ediyor. İşgalci İsrail askerleri Gazze'yi abluka altına aldığı gibi sivillere ateş açarak çok sayıda insanın ölümüne sebep oluyor. İsrail'in bu saldırılarına her ne kadar kınamalar ve tepkiler gelse de bunlar İsrail'i durdurmaya yetmiyor.

Terörist İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yer alan Cebaliye mülteci kampına saldırı düzenlediği açıklandı. Yetkililer saldırı nedeniyle 4'ü çocuk olmak üzere 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 15 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Ayrıca Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah şehrinde, İsrail güçlerinin bir eve düzenlediği saldırıda 2 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İşgalci israil'in düzenlediği saldırılarda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu şehit sayısı 29'a yaralı sayısı 215'e ulaştı.

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri, Tel Aviv'e ve Siyonist yerleşim birimlerine roket güdümlü el bombaları ve füzelerle saldırı gerçekleştiriyor. Siyonist rejimin her zaman olduğu gibi füze saldırıları sonrası geri adım atması bekleniyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.