1. HABERLER

  2. KUDÜS

  3. Siyonist İSRAİL’in Binlerce BEBEK Çaldığı Ortaya Çıktı
Siyonist İSRAİL’in Binlerce BEBEK Çaldığı Ortaya Çıktı

Siyonist İSRAİL’in Binlerce BEBEK Çaldığı Ortaya Çıktı

Yemen asıllı İsrail vatandaşı binlerce Yahudi, işgal altındaki Kudüs’te düzenledikleri protesto yürüyüşünde, Siyonist Rejimin onlarca yıldır yürüttüğü Yemenli çocukları kaçırma projesine itiraz etti.

A+A-

 

 

Qodsna’nın Siyonizm karşıtı ‘mondoweiss’ internet sitesinden alıntıladığı haberde, Siyonist Rejimin on yıllar önce başlattığı Yemenli çocukları kaçırma projesini devam ettirdiği bildirildi.


Bu insanlık dışı korkunç projeye göre, Yemen’de İsrailli doktorların çalıştığı hastanelerde doğum yapan Yemenli kadınlara, doğumdan hemen sonra, çocuklarının öldüğü söyleniyor ve fakat çocukların naaşları onlara hiçbir zaman teslim edilmiyordu.

Yeni doğan çocuklar daha sonra İsrail’e gönderiliyor ve çocuk sahibi olamayan batı ülkelerinin vatandaşı Siyonist Eşkenazi Yahudi ailelerine veriliyor.

Yemen’de çocukları çalınan ailelerin birçoğu çocuklarının yaşadığına inanmakla birlikte onlar için taziye merasimleri düzenlemedi ve şikayetlerini de bu güne kadar herhangi bir makama ulaştıramadı.

Bu konuda kurulan bazı az sayıdaki komiteler de İsrail devletiyle işbirliği yaparak çalınan çocukların belgelerini yok ediyor.

Buna rağmen, son aylarda İsrailli aktivistlerin oluşturduğu birkaç grup, Siyonist Rejimi bazı gerçekleri açıklamaya ve çalınan çocuklardan 3500’ünün dosyalarını kamuoyuyla paylaşmaya mecbur etti.

Bu yürüyüşe katılan bazı göstericiler, kendi ailelerini bulmayı başardıklarını belirterek gerçek anne-babalarının fotoğraflarını gösterdiler.

 

FHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.