1. HABERLER

  2. ARŞİVİMİZ

  3. SamanyoluTV'den Peygamber çağırma seansı!
SamanyoluTV'den Peygamber çağırma seansı!

SamanyoluTV'den Peygamber çağırma seansı!

Samanyolu\'nda yayımlanan Şefkattepe Dizisi\'nde ruh çağırma seanslarındakine benzer şekilde Peygamber Efendimiz\'in çağrılması ve ışık hüzmesi şeklinde belirerek kamyonette kendisi için hazırlanan tahta kurulması görüntüsü tepkiyle karşılandı

A+A-

Türkiye'de son dönemde çeşitli kurum ve yapılar arasında yaşanan tartışmalarda kullanılan bazı argümanlar tepkilere neden oluyor. Özellikle ortaya çıkan ses kayıtlarında Peygamber Efendimiz'in bazı konularda tweet atılmasını teşvik ettiği ve hashtag oluşturulmasını tavsiye ettiği iddia edilmişti.
tumblr_mus8lmnvaj1qmg57vo6_1280-001.jpg
Bir başka iddiaya göre ise Peygamber Efendimiz bir grubun toplantılarına teşrif ederek çeşitli talimatlar veriyor. 

Kur'an ve sünnete aykırı bu tarz iddiaların üzerine Samanyolu TV'nin Şefkattepe isimli dizisinde özellikle PKK'ye karşı mücadele eden ve Sungurlar Timi diye adlandırılan ekibin bir dönem hayli revaçta olan ispiritizma seanslarındaki ruh çağırma ritüellerini çağrıştıracak şekilde Peygamber Efendimiz'i çağırması tepkilere neden oldu.

Dizide ağır yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Sungurlar Timi'nin başı koma halinde rüya görüyor ve rüyası canlandırılıyor. Rüyasında tim komutanı ekibine, "Birazdan Peygamber Efendimiz teşrif edecek, kemal-i edeble bekleyin ve salavat getirin" dedikten sonra ekiptekiler bir ağızdan salavat getiriyor. Bu arada gökten ışık şeklinde Peygamber efendimiz geliyor ve kamyonetin kasasında kendisi için önceden hazırlanan tahta kuruluyor. Ekiptekiler heyecanla 'Hoşgeldiniz' derken araba birden hareket ediyor. Ekip koşarak arabayı durdurmaya çalışıyor. Ekibin komutanı ise arabanın önüne atlayarak kafasını tekerleğin önüne koyuyor ve aracın durmasını sağlıyor.


dunyabulteni

Dizinin ilgili bölümü:

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.