1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sakarya’da yeni patlama: Ölü ve yaralılar var
Sakarya’da yeni patlama: Ölü ve yaralılar var

Sakarya’da yeni patlama: Ölü ve yaralılar var

Sakarya'nın Taşkısığı bölgesinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 5 asker ve bir sivil yaralandı, yaralılardan 3’nün hayatını kaybettiği duyuruldu.

A+A-

 

Sakarya Hendek’te 3 Temmuz günü patlama yaşanan havai fişek fabrikasında patlamayan malzemeleri imhaya götüren kamyonda patlama oldu.

Patlamanın yaşandığı bölgeden gelen ilk bilgilere göre 5 asker ve bir sivil yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerinden medyaya açıklama yapan Taşkısığı Mahallesi Muhtarı Muharrem Bektaş, olay öncesinde jandarmanın kontrollü patlama yapılacağını duyurduğunu ve halkı uyardıklarını söyledi.

Orman içinde daha önce taş ocağı açılan ancak artık kullanılmayan bölgede kontrollü patlama yapılmak istendiğini ancak olay yerine gittiklerinde malzemeyi taşıyan aracın parçalandığını ve yaralı asker ve siviller gördüklerini belirten Bektaş, çok sayıda ambulansın olay yerine geldiğini anlattı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de tam taşınma anında aracın durduğu ve askerin kontrol yaptığı yerde patlama olduğunu söyledi. Yüce 3 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralılar olduğunu söyledi.

Havai fişek fabrikasında yaşanan patlamada 7 kişi ölmüş, 126 kişi yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.