1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Restorana roket isabet etti
Restorana roket isabet etti

Restorana roket isabet etti

A+A-

 

 

Kilis'e yine roket atıldı. Bu kez kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan tarihi bir hanın içinde bulunan restorana isabet etti. Yaralılar olduğu bilgisi geldi.

 

 

Roket, Kilis kent merkezindeki Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan tarihi yapıdaki restorana isabet etti. Akşam saati olması nedeniyle restoranda bir çok müşteri ve çalışan olduğu belirtildi. Roketin düştüğü restorana çok yakın bir noktada bulunan DHA Muhabiri Taylan Yıldırım, iki kişinin ambulansla hastaneye kaldırıldığını ancak yaralı sayısıyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılmadığını aktardı.

'ROKET RESTORANIN ÇATISINA DÜŞTÜ, ÇALIŞANLARDAN İKİSİ YARALANDI'

DHA muhabiri Yıldırım, olayı şu ifadelerle aktardı: "Restoran iki katlı, ancak roketten dolayı restoranın tabanına kadar kaldı. Akşam saati olması nedeniyle restoranda çok sayıda müşteri ve çalışan bulunuyordu. Olay yerine çok yakın bir mesafede bulunuyorduk. Biz de haber turundan dönmüştük. İçeride de basın mensubu arkadaşlarımızın olduğu duyumunu aldık. Ancak hem bu konuda hem de yaralı sayısı hakkında resmi açıklama yapılmadı. Roket restoranın çatısına düştü. Restoran çalışanlarından iki kişi yaralandı, ambulansla hastaneye götürüldü. Roketin düştüğü yer tam şehrin merkezi, valiliğe çok yakın bir yerde. Şehrin ana caddesinin üzerinde bir restorandı. İtfaiye ekipleri park halindeki araçlardan ve izleyen vatandaşlardan dolayı olay yerine ulaşmaya çalışıyor. Roketin isabet ettiği restoranda Vali ve Belediye Başkanı ile ilgili polis inceleme yapılıyor."

Ayrıntılar geliyor…

 

 

 

             

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.