1. HABERLER

  2. KUDÜS

  3. Pakistan'da Sünni ve Şii Gruplardan Ortak Kudüs Günü Basın Toplantısı
Pakistan'da Sünni ve Şii Gruplardan Ortak Kudüs Günü Basın Toplantısı

Pakistan'da Sünni ve Şii Gruplardan Ortak Kudüs Günü Basın Toplantısı

Pakistan'da Sünni ve Şii İslami grupların temsilcileri bir basın ortak bir açıklaması düzenleyerek siyonist rejimi dünyanın en tehlikeli virüsü şeklinde tanımladılar.

A+A-


Pakistan Filistin Müessesesi tarafından Çarşamba günü Karaçi kentinde düzenlenen basın açıklamasında 15 Mayıs ile 22 Mayıs arası Kudüs'e Özgürlük Haftası ilan edildi.

Filistin Müessesesi yönetim kurulu üyelerinden Allame Bakir Zaidi, siyonist İsrail rejiminin Filistin, Arap ve İslam dünyasının başına bela olmuş dünyanın en ölümcül corana virüsü olduğunu ve Filistinlilerin bu corona viras ile 1848 yılından beri savaştıklarını söyledi.

Allame Bakir konuşmasında siyonist virüsün son 13 yıldır tamamen Gazze'nin başına çöktüğünü de sözlerine ekledi.

Komitenin diğer bir üyesi Kamer Abbas, Pakistan başbakanı İmran Han'a çağrıda bulunarak, Pakistan'daki siyonist unsurların tamamen temizlenmesi çağrısında bulundu.

Filistin komitesi Pakistan halkına yaptığı çağrı ile, mazlum Filistin halkıyla dayanışma amacıyla Kudüs Günü dolayısıyla halktan evlerin balkonlarından, çatılarından, pencerelerinden Filistin bayrağı asmaları ve sallamalarını istedi.

Filistin Müessesi Başkanı Sabir Ebu Meryem Ramazan'ın son haftasında çok güçlü bir Filistin etkinliği düzenleyeceklerini belirtti.

Ajanslar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.