1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Netanyahu: İran, varlığımıza en büyük tehdit
Netanyahu: İran, varlığımıza en büyük tehdit

Netanyahu: İran, varlığımıza en büyük tehdit

Siyonist rejim Başbakanı Netanyahu, İran'ın Suriye'yi ülkesine karşı ölümcül bir üsse dönüştürmesine ve nükleer silah geliştirmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

A+A-

 

 

Siyonist rejim Başbakanı Netanyahu, katıldığı AŞ’leri bir törende İran’ın İsrail’in varlığna en büyük tehdit olduğunu söyledi. 

"İRAN, BAYRAĞINA BİZİ YOK ETMEYİ İŞLEMİŞTİR"

Netanyahu, törende yaptığı konuşmada, "İran, bayrağına bizi yok etmeyi işlemiştir. Açıkça ifade ediyorum, İran'ın nükleer silah geliştirmesine izin vermeyeceğiz. İran'ın, bize karşı Suriye'yi ölümcül bir füze üssü haline getirme planına karşı güçlü adımlar atmaya devam edeceğiz." dedi.

İran ile yapılan nükleer anlaşmanın kötü bir anlaşma olduğunu ve ABD Başkanı Donald Trump'ın da bunu görerek anlaşmadan çekildiğini söyleyen Netanyahu, ABD'nin yeni yaptırımlar getirmesiyle "İran'ın bölgedeki emellerine" darbe vurulduğunu söyledi.

"İRAN'I DURDURMAKTA KARARLIYIZ"

AA’nın aktardığına göre Netanyahu "İran'dan söz ediyorum. Çünkü İran bizim varlığımıza yönelik en büyük tehdittir ve biz bu tehdidi durdurmakta kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Netanyahu ayrıca abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik planları olduğunu ancak tören alanının bunu açıklamanın yeri olmadığını belirterek, "Ancak şunu söyleyebilirim. Bizi çatışmaya sürükleyenler bundan çok pişmanlık duyacaktır. Burada ayrıca Hava Kuvvetleri'nin oynayacağı merkezi bir rol var." şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.