1. HABERLER

  2. KUDÜS

  3. Naim Kasım: Kudüs Kılıcı Savaşı Direnişi Birleştirdi
Naim Kasım: Kudüs Kılıcı Savaşı Direnişi Birleştirdi

Naim Kasım: Kudüs Kılıcı Savaşı Direnişi Birleştirdi

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım direnişin önemine işaret ederek, İntifada'dan bu yana Filistin halkının yeteneklerini artırdığını ve zaferler kazandığını ifade etti.

A+A-

 

Şeyh Naim Kasım, ülke halkının direnişinin sonucunun, Filistin halkının yükselmesi olduğunu belirtti.

El-Menar haber ajansının bildirdiğine göre Şeyh Naim Kasım, "Filistin halkı, kardeşlerinin İsrail düşmanını çok az imkanlarla yenmeyi başardığını gördü." dedi.

Hizbullah yetkilisi, Arap milletlerinin direniş sayesinde ayağa kalktığını belirterek, "Zayıf Lübnan bugün güçlendi... bütün bunlar direniş sayesinde oldu." dedi.

Şeyh Naim Kasım, direnişin Siyonist düşmanı caydırma yeteneğine atıfta bulunarak, "Direnişin, Filistin'de gerçekleşen Kudüs Kılıcı Savaşı'nda bazı sonuçlarını gördük." dedi.

Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı, bu savaşın gelecekte etkisinin olacağı gerçek bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak şöyle dedi: "Bu savaş Filistin genelinde direnişi birleştirdi."

Şeyh Naim Kasım, Filistin'deki herkesin bir çözüm olarak direnişi vurguladığını kaydederek, Filistin direnişi düşmana karşı caydırıcılığı sağladığını belirtti.

Naim Kasım açıklamasının sonunda, "Siyonist hükümetin sözde bayrak yürüyüşünü erteleme kararı alması kolay değil." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.